Hotel manager riviercruises Europa (FT) (DEZE VACATURE IS vervuld)

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een ervaren hotel manager voor aan boord van wisselende schepen.

Als hospitality professional in hart en nieren zorg jij er altijd voor dat onze gasten het naar de zin hebben. Hierbij fungeer je als het gezicht én eerste aanspreekpunt van het schip.

Je geeft leiding aan een internationaal gezelschap van gemotiveerde medewerkers en bent zelf ook altijd bereid de mouwen op te stropen als dat nodig is.

Ervaring als hotel manager of assistent hotel manager in een dynamische omgeving is een must. Je bent organisatorisch sterk, communiceert makkelijk en doeltreffend in meerdere talen en verliest bij drukte nooit de hoofdzaken uit het oog. Natuurlijk ben je cijfermatig sterk ontwikkeld en lever je graag een bijdrage aan het succes door middel van je eigen inbreng. Tot slot moet je er geen probleem mee hebben om voor langere tijd van huis te zijn. Je bent namelijk telkens vier weken van huis en dan twee weken vrij.

Aan boord beschik je over een privé hut. Het salaris en de overige componenten zijn volledig in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van jouw ervaring en inbreng.

Interesse? Wij zien je reactie heel graag tegemoet. Mail ons op info@parnu.nl

deze vacature is geplaatst op 8 januari 2020