Werving en  selectie is voor elke ondernemer een tijdrovende en soms frustrerende bezigheid. Of u nu wordt bedolven onder de reacties op uw vacature of er volgt complete stilte op uw advertentie, het kost u altijd meer tijd -en dus geld- dan u graag zou willen besteden. Toch is het vinden van de juiste medewerker voor uw bedrijf een belangrijke aangelegenheid. Of het nu gaat om vervanging of uitbreiding, een nieuw personeelslid zoeken en vinden is geen taak die u aan de eerste de beste overlaat. Bij Parnu begrijpen wij dat werving en selectie meer is dan even snel een cv van het internet afplukken en een paar steekwoorden controleren. Wij praten liever uitvoerig met de opdrachtgever over de wensen en verwachtingen en doen dan hetzelfde met een mogelijke kandidaat. Alleen als we het verhaal van beide kanten goed begrijpen kunnen we ook een echt goede invulling geven aan de opdracht. Op deze wijze hebben wij al vele opdrachten succesvol mogen afronden.

Naast werving en selectie kunnen wij ook uw overige personeel gerelateerde zaken onder onze hoede nemen. Wij kunnen uw personeel verlonen, uitzenden en desgewenst fungeren als uw externe afdeling personeelszaken. Zoals altijd bieden wij u voor elk vraagstuk een passende maatoplossing.

Wilt u eens geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Of heeft u andere vragen op het gebied van personeel en organisatie? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Een mail met uw contactgegevens naar info@parnu.nl is voldoende. Wij nemen dan per ommegaande contact met u op.