Als ondernemer in hart en nieren ben ik de drijvende kracht achter Parnu. Na een lange, succesvolle  en gevarieerde carrière heb ik in 2010 besloten om mijn ervaring en kennis te delen met ondernemers die daar behoefte aan hebben.

Door de jaren heen heb ik mij met alle facetten van de bedrijfsvoering van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in binnen- en buitenland mogen bezighouden. Hierdoor ben ik in staat om snel processen te doorzien, knelpunten te herkennen en oplossingen te bedenken. Als ik mijzelf in een paar woorden zou moeten omschrijven dan denk ik aan: integer, creatief, communicatief en passioneel. Je zou bijna denken dat je hiermee als ondernemer al een heel eind op de goede weg bent.

Omdat ik er van overtuigd ben dat je nooit alles alleen kunt doen, heb ik een breed netwerk van specialisten tot mijn beschikking. Ik houd nu eenmaal niet van rommelen in de marge, kwaliteit en professionaliteit staan altijd voorop. Daarom werk ik, indien nodig, samen met mensen die zich verder hebben gespecialiseerd in specifieke disciplines en die hebben aangetoond meerwaarde te bieden.

Snel contact voor een vrijblijvende kennismaking? Stuur een email met uw contactgegevens naar fred@parnu.nl en ik neem per ommegaande contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur op telefoonnummer 0226 – 754 614.

Met vriendelijke groet

Fred Westerdaal