Veel van onze relaties in het midden- en kleinbedrijf vinden het moeilijk om nieuwe klanten te vinden. Koude acquisitie is voor velen onder ons iets waar we liever niet aan beginnen. Het telefonisch benaderen van mogelijk nieuwe relaties zonder contact vooraf is genoeg om zelfs de meest doorgewinterde ondernemer zweethanden te bezorgen. Ondanks het feit dat elke ondernemer als geen ander met passie over zijn of haar bedrijf kan praten, doen we dit liever niet door te telefoon tegen een ‘vreemde’. Zonde, want hoewel koude acquisitie geen wondermiddel is, is het wel een zeer goed middel om nieuwe relaties te laten weten dat uw bedrijf iets kan bieden dat anderen niet bieden.

Wij benaderen uw (potentiële) klanten zoals u dat graag heeft, prettig en professioneel. Uw doelstellingen verliezen we hierbij nooit uit het oog. Of het nu gaat om het realiseren van afspraken voor uw buitendienst of de directe verkoop aan consumenten (B2C) of aan de zakelijke markt (B2B), Onze professionals gaan doeltreffend voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw klantenkring snel uitbreidt of dat bestaande klanten meer bij u gaan besteden. Vanzelfsprekend nemen wij daarbij eerst de tijd om u en uw onderneming te leren kennen. Alleen wanneer wij weten wat u beweegt en waar u uniek bent ten opzichte van eventuele andere aanbieders kunnen wij uw boodschap op een adequate wijze over brengen aan uw (potentiële) klanten. Zoals bij alles dat wij bij Parnu doen, het draait om u en uw wensen en verwachtingen.

Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product of dienst of om het vinden van nieuwe klanten, met een op maat gemaakt programma zorgen wij voor maximaal rendement. U houdt de controle over de boodschap en wij koppelen regelmatig terug hoe uw campagne verloopt en stellen eventueel aanpassingen, gebaseerd op ervaringen, voor. Na afloop ontvangt u van ons een uitvoerige evaluatie van onze bevindingen. En dit allemaal tegen het scherpst mogelijke all-in tarief. Geen verrassingen achteraf, geen kleine lettertjes en geen teleurstellingen. Zo werken wij het liefst.