Ondernemen, het zit ons in het bloed. We zouden niets anders willen. En juist daarom weten wij als geen ander dat ondernemers regelmatig behoefte hebben aan een klankbord. Geen zweverige zelfbenoemde coach of virtuele goeroe, maar een professional die weet wat ondernemers beweegt. Een ondernemer die met beide benen op de grond staat en in staat is anderen ook met beide benen op de grond te zetten. Iemand die uw kansen en uitdagingen op waarde weet te schatten, maar ook de vinger op uw zere plek durft te leggen. Geen enkele ondernemer is gebaat bij zalvende teksten en kritiekloze toehoorders. Ook als de boodschap niet is wat u had willen horen kan het toch van wezenlijk belang zijn dat iemand hem u overbrengt.

U heeft dus een adviseur nodig die de moeite wil nemen om zich werkelijk te verdiepen in het reilen en zeilen van uw onderneming, die de tijd neemt om te leren wat u beweegt als ondernemer en daarna pas de dialoog met u aangaat. Geen snelle oplossingen die een torenhoog uurtarief moeten rechtvaardigen, maar een zeer grondige analyse van uw situatie en een plan van aanpak dat daarop is afgestemd.

Onbetaalbaar, zult u zeggen als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Zeer zeker niet, zeggen wij. Het uurtarief van een adviseur hoeft niet altijd tot een aanslag op uw liquiditeit te leiden. Er zijn ook adviseurs die verder kijken dan het snelle verdienmodel en ‘uurtje-factuurtje’. Mensen die niet alleen gedreven worden door het resultaat aan het eind van de maand of het jaar, maar mensen die hun sporen als ondernemer hebben verdiend en anderen graag mee laten delen in de verkregen kennis. Dat zijn de mensen achter Parnu, uw professionele partner.