Als ondernemer in hart en nieren ben ik de drijvende kracht achter Parnu. Na een lange, succesvolle  en gevarieerde carrière heb ik besloten om mijn ervaring en kennis te delen met ondernemers die daar behoefte aan hebben.

Door de jaren heen heb ik mij met alle facetten van de bedrijfsvoering van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in binnen- en buitenland mogen bezighouden. Hierdoor ben ik in staat om snel processen te doorzien, knelpunten te herkennen en oplossingen te bedenken. Als ik mijzelf in een paar woorden zou moeten omschrijven dan denk ik aan: integer, creatief, communicatief en passioneel. Je zou bijna denken dat je hiermee als ondernemer al een heel eind op de goede weg bent.

Omdat ik er van overtuigd ben dat je nooit alles alleen kunt doen, heb ik een breed netwerk van specialisten tot mijn beschikking. Ik houd nu eenmaal niet van rommelen in de marge, kwaliteit en professionaliteit staan altijd voorop. Daarom werk ik, indien nodig, samen met mensen die zich verder hebben gespecialiseerd in specifieke disciplines en die hebben aangetoond meerwaarde te bieden.

Naast mijn leven als ondernemer ben ik ook graag bezig met koken, wijn drinken, Engelse automobielen en reizen. Mijn sportieve leven beperkt zich tot mountainbiken, een wandelingetje van een kilometer of 20 en een rondje golf.

Snel contact voor een vrijblijvende kennismaking? Stuur een email met uw contactgegevens naar fred@parnu.nl en ik neem per ommegaande contact met u op.

Met vriendelijke groet

Fred Westerdaal